Voorstellen

 

 

Welkom op de website van Medische Pedicure Petra.

Mijn naam is Petra Bruning, ik woon in Amsterdam Nieuw Sloten en heb mijn pedicure salon aan huis. Voor minder mobiele mensen werk ik ook ambulant.

Ik wens u veel plezier bij het lezen van mijn website.

Door de jaren heen krijgen onze voeten en handen heel wat te verduren en daar zijn ze lang niet altijd tegen bestand. U kunt o.a. te maken krijgen met allerlei ongemakken, zoals: eeltvorming, ingroeiende teennagels, likdoorns en mycose (schimmel) nagels. Laat uw voeten daarom lekker verwennen bij Medische Pedicure Petra die ze weer fris, verzorgd en aantrekkelijk maakt, zonder nare pijntjes, plekjes of lelijke harde eeltplekken.

Medische Pedicure Petra geeft uw voeten en handen de aandacht die ze nodig hebben daarnaast zijn verzorgde voeten tegenwoordig heel belangrijk.

Als gediplomeerd pedicure heb ik mijzelf verder ontwikkeld door mij te specialiseren. Dit heeft als resultaat gehad dat ik mij nu ook Medisch Pedicure mag noemen. Door deze specialisatie behandel ik ook voeten waarbij ten gevolge van diabetes, reuma of andere aandoeningen een verhoogd risico bestaat op eventuele complicaties.

Bij Medische Pedicure Petra kunt u daarom terecht met elke risicovoet, zoals de diabetesvoet, de reumatische voet, de oudere voet, spastische voet en de verwaarloosde voet. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende technieken, zoals ortheses, nagelbeugels en nagel reparaties om pijnklachten te verminderen of weg te nemen.

De pedicure gaat over de uiterlijke verzorging, het behandelen van eelt, het knippen van de nagels, of de voeten even lekker laten verwennen. Maar ook kan je bij de pedicure terecht voor het mooi lakken van de nagels.

De Medische pedicure gaat een stap verder en is ook geschoold om b.v. pijnklachten te behandelen of te laten verdwijnen. Kort gezegd gaan mensen naar de medische pedicure als ze ergens last van hebben aan de voeten.

De naam zegt het al, de medische pedicure is para medisch. De klant heeft een pijnklacht en wil daarvan af. De medische pedicure kan een ingroeiende teennagel verwijderen, meestal bij de grote teennagel en soms bij de kleine teennagel. Ook behandelt de medische pedicure een hardnekkige mycose nagel ( in de volksmond de kalknagel ) die bijna altijd verdikt opgroeit en die uiterst dun gevreesd wordt voor het beste resultaat.  Tot slot behandelt de medische pedicure likdoorns en eeltpitten die zich bovenop of tussen de tenen of onder de voetzool bevinden. Deze worden heel voorzichtig uit de huid gehaald, middels een mesje, tot het moment dat er een normale hoeveelheid over blijft. Eelt zit er niet voor niets, het biedt bescherming aan de voetzool. Dus door een dun onzichtbaar laagje over te houden maakt dat er na de behandeling ook zonder pijn op de voeten gelopen kan worden.

De Medische Pedicure is er ook voor de uiterlijke verzorging. Als je dan toch op de stoel zit bij de pedicure en in dit geval de Medische Pedicure dan is het fijn als de voeten netjes afgewerkt worden, het oog wil ook wat. De nagels worden mooi gepolijst en weer in de normale dikte gevreesd en indien gewenst in een leuke/mooie kleur gelakt.

Om de behandeling compleet te maken worden de voeten bij Medische Pedicure Petra lekker gemasseerd met een goede voeten crème met daaraan voorafgaand een warm kompresdoekje.

Zo zijn uw voeten weer mooi, voelen goed aan en mogen gezien worden.

Ook voor French Pedicure, Manicure en gellak kunt u bij Medische Pedicure Petra terecht.

De Medische Pedicure Petra salon is erkend door de Zorgverzekeraars, aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd in het KRP Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCert. In mijn praktijk werk ik volgens de Code voor het Voetverzorgingsbedrijf en specifieke richtlijnen.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van mijn website en voor het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen.

Ook last van uw voeten of nagels of wilt u een verzorgende behandeling?
Blijf er niet mee doorlopen, bel mij op: 06 25050416 voor een afspraak.

Een e-mail sturen kan ook.

Ik verheug me erop u welkom te heten in mijn mooie salon in Amsterdam Nieuw Sloten.

Vriendelijke groeten,

Petra